We are Open

Preț spălat covoare

Oferim clinților noștri servicii complete de spălare a covoarelor. Puteți să aduceți covorul murdar la sediul nostru sau puteți alege serviciul de colectare și livrare a acestuia la domiciliu.
LA SEDIU
8 LEI / mp
 • Fără colectare
  Clientul aduce covorul la noi.
 • Predarea covorului
  Ridicarea covorului se face de la sediu nostru de către client.
CU LIVRARE
9 LEI / mp
 • Cu colectare
  Noi colectăm covorul de la client.
 • Predarea covorului
  Noi livrăm covorul clientului după spălarea și uscarea acestuia.

Important: în perioadele aglomerate ale anului (Crăciun, Sărbătorile Pascale, etc) ne rezervăm dreptul de a nu ridica covoare de la domiciliu.

Spălarea altor tipuri de covoare

Experiența dobândită în acești ani de spălat și curățat covoare, că dealtfel și procentul de 100% clienți satisfăcuți, ne garantează profesionalismul și seriozitatea! NU folosim DECÂT produse atent selecționate – profesionale – pentru covoarele dumneavoastră: detergenți speciali, tratamente antibacteriene, produse ce nu conțin înălbitori!

Covor flocos

Deși foarte frumoase, acest tip de covoare se curăță foarte greu din cauza firelor / șnururilor. Nu se pot peria iar de aspirat se aspiră greu. Noi le spălăm la un preț foarte accesibil.

Covoare Manuale (de lână = persane)

Covoarele manuale - de obicei din lână (persane) - se întrețin foarte greu, trebuind urmată o rutină regulată de aspirare, curățare periodică și îndepărtare imediată a petelor.

Covoare murdare sau care miros urât

Facem tot posibilul să scoatem mirosul cu soluții speciale petru covoare foarte murdare sau pătate. Din păcate, pot fi covoare la care nu putem să scoatem în totalitate mirosul sau petele.

Mocheta de orice fel

Spălatul mochetelor este foarte delicat, deoarece stratul cauciucat de pe spate nu permite uscarea adecvată. La spălătoria noastră de covoare însă, spălarea și uscarea mochetelor este foarte simplă.

Autoritatea Națională pentru

Protecția Consumatorilor

Toate drepturile sunt rezervate. Website realizat de Web Design Brasov