We are Open

De ce să ne alegeți?

Spălătorie covoare

Ucea de Sus, Brașov

Covoarele sunt unele dintre obiectele din casă care se murdăresc cel mai repede, iar curățarea acestora poate fi dificilă, mai ales dacă acestea sunt mari, voluminoase și în mod automat, foarte grele.

Venim în ajutorul dumneavoastră cu un serviciu profesional de spălare și uscare a covoarelor. Compania noastră este echipată cu utilaje moderne ce respectă procesul de spălare a covoarelor pentru ca acestea să nu fie afectate.

Atunci când alegeți o spălătorie de covoare, trebuie să vă uitați în primul și primul rând, la procesul de spalare și uscare a acestora. Dacă acesta nu se efectuează în parametri optimi, vă veți alege cu niște covoare îmbâcsite și urât mirositoare.

Pentru un rezultat cât mai eficient spălătoria noastră din Ucea de Sus (Brașov) folosește trenul automatizat pentru spălarea covoarelor. Pe lângă echipamentele profesionale folosite și a personalului calificat oferim și detergenți de ce mai bună calitate.

Avantajele spălătoriei de covoare profesionale

Serviciul nostru de curățare a covoarelor va îndepărta petele și vă va împiedica să cheltuiți bani pentru înlocuiri costisitoare a covoarelor. Personalul nostru de spălare a covoarelor este instruit și profesional, astfel, veți obține un rezultat uimitor.

Profesionalism

Covoarele vor fi tratate și îngrijite cu cea mai mare atenție și veți avea niște covoare spălate, curate și frumos parfumate.

Echipamente profesionale

Folosim echipamente și tehnologii profesionale, curățăm și spălăm cu jet puternic de apă, astfel eliminăm praful, murdăria și bacteriile din covoare.

Detergenți de calitate

Folosim detergenți speciali care păstrează culorile inițiale, tratamente de calitate care lasă covoarele să respire și care le dau un miros plăcut și îmbietor.

Uscare adecvată

Se face prin centrifugare cu echipamente speciale și apoi stocarea covoarelor în spații special destinate uscării lor.

Profunzime

Aerisirea covoarelor este un proces esențial pentru eliminarea totală a umidității acumulate. Aceasta se face în spații dedicate.

Preluarea covorului

Oferim serviciu de ridicare a covorului de la adresă, iar după procesul de spălare și uscare a acestuia îl predăm clientului în siguranță.

Noi ne ocupăm de tot!

Covoarele sunt poate cele mai folosite obiecte din casă, fie că vorbim de covorul de la intrare care este cel mai solicitat și cel mai plin de bacterii, fie că ne referim la covorul de la baie. În funcție de materialul din care este confecționat, diferă și modalitatea de curățare, iar dacă stăm la bloc, cu atât mai dificil este procesul de curățare a covoarelor.

Noi avem soluția! Ne ocupăm de preluarea covorului dumneavoastră murdar și predarea acestuia curățat, spălat și parfumat.

Oferim servicii complete de spălare a covoarelor în condiții de sigurață. Folosim doar detergenți speciali aleși în fucție de materialul din care este confecționat covorul pentru ca acesta să nu se deterioreze sau să își piardă culoarea.

Avem spații dedicate procesului de uscare a covoarelor, acest proces fiind cel mai important pentru obținerea unui covor curat și parfumat.

Autoritatea Națională pentru

Protecția Consumatorilor

Toate drepturile sunt rezervate. Website realizat de Web Design Brasov